Zoek op term

Open ateliers en expositie Stichting Kunstcentrum Weert

(Maandelijks event) jan 05, 2014 tot jan 05, 2014 (afgelopen)Bekijk alle data »

Open ateliers en expositie Stichting Kunstcentrum Weert

Iedere eerste zondag van de maand stellen de Weerter kunstenaars Bernard Visser en Rob Kars hun ateliers open. Bij Bernard is goed te zien hoe hij zich de laatste jaren ontwikkelt van ‘figuratief materieschilder’ tot beeldhouwer met hetzelfde karakter als zijn schilderijen. Zijn beelden zijn als het ware losgekomen van het doek en staan nu vrij in de ruimte. Ook zijn overbuurman Rob Kars biedt een ideale gelegenheid om contact te maken met kunst-en-kunstenaar; hem eventueel te bevragen over ambacht, motivatie/doel; uitvoerig zijn werk te bekijken, en de vele inspiratie/werk/reisboeken in te zien. Er is tevens een kleine verkoop-expositie van werk uit de afgelopen vijf jaar, waarin de Bosjesman-cultuur een grote rol speelt. Locatie Ateliers: IJzerenmanweg 5A, Weert. Open van 11-17 uur.

Op Zondag 2 februari 2014 presenteert Florence Husen haar kunstwerken in het Kunstcentrum te Weert van 11.00-17.00 uur. Te zien zijn schilderijen, tekeningen, grafiek en bronzen beelden van de laatste jaren. Haar inspiratiebronnnen zijn: de natuur, reizen, de mens en emoties, poëzie, dromen, mens en natuur, proza, écriture automatique, ballet en muziek. In haar beeldende werken kunnen deze bronnen verschillende vormen en kleuren aannemen. Het Kunstcentrum ligt aan de IJzerenmanweg 15 (ingang De Lichtenberg). www.kunstcentrumweert.nl

VerbergenInformatie
11.00-17.00 ur
gratis
VerbergenStichting Kunstcentrum Weert
Stichting Kunstcentrum Weert
IJzerenmanweg 15
6006 TA Weert
Nederland
0495-533988