Zoek op term

Open dag Basisschool Sint Jozef Altweerterheide

zo. 16 mrt. 2014 (afgelopen)

Open dag Basisschool Sint Jozef Altweerterheide

Op zondag 16 maart a.s. kunt u een kijkje komen nemen op BS. St. Jozef in Altweerterheide. Op deze dag is er volop bedrijvigheid in en om de school. Uiteraard kunt u kennismaken met de teamleden, maar er is ook een tentoonstelling te bezichtigen van de werkstukken die de kinderen gemaakt hebben op de creamiddag van dinsdag 11 maart. Tijdens deze middag zijn alle kinderen in kleine gemengde groepjes op een creatieve manier bezig geweest rondom het thema “groen”. Want door zijn ligging in het groene kerkdorp Altweerterheide, mag BS. St. Jozef zich met recht “School in het groen” noemen. Peuterspeelzaal Olleke Bolleke, opent op deze dag ook zijn deuren voor u, en de harmonie H. Hart houdt in de speelzaal van de school een open repetitie. Op de speelplaats zal (bij goed weer) een springkussen geplaatst worden, en u kunt onze schooltuin bewonderen. Daarnaast ligt BS. St. Jozef aan het startpunt van de “Bolle Jan” wandel- en fietsroute, een tocht die u voert door de natuurgebieden rondom Altweerterheide. Wij, het team van B.s. Sint Jozef, hebben het verzorgen van goed, gedegen onderwijs hoog in het vaandel staan en bieden de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd, kwalitatief goed onderwijs op een kleine school in een veilig klimaat. U bent van harte uitgenodigd om ons tussen 11.00 en 13.00 uur een bezoek te brengen en uiteraard is er gelegenheid tot het aanmelden van uw kind. Bij het naar huis gaan, wacht u nog een kleine groene verrassing om mee te nemen.

VerbergenInformatie
11.00 uur
gratis
VerbergenBS. St. Jozef
Maria Gubbels-Korten
BS. St. Jozef
Herenvennenweg 2
6006 SW Altweerterheide
Nederland
0495-535174