Zoek op term

Open Dag bij Irmato

za. 5 okt. 2013 (afgelopen)

Open Dag bij Irmato

Binnenkort (11 oktober) opent Irmato haar nieuwe hoofdkantoor. Het volledig gerenoveerde monumentale pand, een voormalige zuivelfabriek, is gelegen aan de doorgaande weg van Weert naar Stramproy.

Irmato is onderdeel van de Moonen Group of Companies, bestaande uit o.a aannemersbedrijf VMB Bouw, uitzend- en detacheringsbedrijf Prisma Worx, pluimveeverlaadbedrijf IPS en Wisbroek Breeding Center. Bij de Moonen Group werken in totaal ca. 650 medewerkers.

Voor belangstellenden is er op zaterdag 5 oktober tussen 10 en 12 uur de mogelijkheid een kijkje te nemen bij alle bedrijven van de Moonen Group aan de Amentstraat in Stramproy. Tussen 10 en 14 uur bent u welkom bij Wisbroek Breeding Center aan de Molenweg in Stramproy, één van de meest moderne, toonaangevende kweekcentra voor zeldzame vogels in de wereld.

De opening van het nieuwe hoofdkantoor valt samen met het 10-jarig jubileum van Irmato. Het  multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau voor de machine en apparatenbouw is in 2003 opgericht door Vitor Moonen (40). Het High Tech/Make Tech bedrijf streeft er naar om haar opdrachtgevers volgens het one-stop-shop-principe te bedienen, dat betekent dat het oplossingen biedt van ontwikkeling tot implementatie.

Irmato heeft inmiddels 10 vestigingen in Nederland, België en Duitsland en meer dan 350 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie zie www.irmato.com / www.moonengroup.com

VerbergenInformatie
10.00-12.00 uur Amentstraat in Stramproy
10.00-14.00 uur Wisbroek Breeding Center Molenweg Stramrpoy
gratis
VerbergenIrmato
Irmato
Amentstraat 17
6039 RA Stramproy
Nederland
0495-453502