Zoek op term

Open Dag nieuwe salsaclub Havana

zo. 23 jun. 2013 (afgelopen)

Open Dag nieuwe salsaclub Havana

Salsa Club Havana is een nieuwe dans club gevestigd in Weert te Limburg.

Ons team bestaat uit een mix van jonge en ervaren dansinstructeurs die bekend staan om hun energieke en positieve manier van lesgeven! Wij van Salsa Club Havana zijn namelijk van mening dat dansen één groot feest mag zijn en dit enthousiasme willen we graag aan u overbrengen.

Wij bieden danscursussen aan in o.a. Salsa, Bachata, Kizomba, Stijldansen Latin en Linedance. Daarnaast organiseren wij ook dansworkshops en evenementen.

De nieuwe danssensatie in Weert organiseert een OPEN DAG op ZONDAG 23 JUNI 2013 in Café-Zaal de Beatrix aan het Bassin nummer 11. De deuren zijn vanaf 14.00 uur geopend. Wij verwelkomen u graag bij één van onze introductie workshops Salsa en Merengue of Kizomba en Bachata die starten vanaf 14.30 uur. U kunt natuurlijk ook beide volgen!

Ook zullen er gedurende deze dag meerdere organisaties hun diensten aanbieden, zodat u het ultieme vakantiegevoel ervaart! Zo zult u waanzinnige aanbiedingen tegenkomen op het gebied van reizen, massages, tapas, cocktails en zonnen.

Ook zal er op de open dag speciaal voor kinderen entertainment aanwezig zijn! Zo kunnen ook kinderen genieten van deze leuke dag! Vanaf 15 juli 2013 starten wij onze Summercamp Salsa. Maak gebruik van deze geweldige openingsactie en krijg maar liefst 8 lessen voor de prijs van € 65,00!!

Wij hopen dat ook u aanwezig zal zijn op deze geweldige dag! En laten we er samen een positieve, energieke en vooral vrolijke beleving van maken!

VerbergenInformatie
vanaf 14.00 uur
gratis
VerbergenSalsaclub Havana
Salsaclub Havana
Bassin 11
6001 GZ Weert
Nederland