Zoek op term

Open repetitie Vrouwenkoor Zanggroep Vocus

do. 15 mei. 2014 (afgelopen)

Open repetitie Vrouwenkoor Zanggroep Vocus

Op donderdag 15 mei houdt Zanggroep Vocus weer een OPEN REPETITIE in haar vaste oefenlokaal 301 bij Rick, Beekstraat 27 in Weert. Iedereen (en m.n. in- zingen-geïnteresseerde dames) is welkom van 20.00 tot 22.00 uur. Zanggroep Vocus is een enthousiast vrouwenkoor, o.l.v. dirigente Marijke Berkers en met Roger Dings als vaste pianist. Het afwisselende repertoire van het koor bestaat uit lichte populaire muziek, film- en musicalnummers en barbershopmuziek. Naast samenzang staat gezelligheid hoog in het vaandel. Na de repetitie worden regelmatig de keeltjes gesmeerd in een leuk café en een paar keer per jaar wordt een activiteit of uitje georganiseerd. Vind jij zingen leuk en ben je op zoek naar een nieuwe hobby, kom dan donderdag 15 mei vrijblijvend luisteren/meezingen! Kijk voor meer informatie op de website www.zanggroepvocus.nl of op Facebookpagina www.facebook.com/Vocusweert.

VerbergenInformatie
VerbergenZanggroep Vocus
Rick, lokaal 301
Zanggroep Vocus
Beekstraat 27
6001 GG Weert
Nederland
0495-542744