Zoek op term

Open Stadswandeling

za. 14 sep. 2013 (afgelopen)

Open Stadswandeling

Het thema van deze open stadswandeling is“Macht en Pracht". Loop eens mee met een van onze stadsgidsen door het centrum van Weert. De gids vertelt u graag over de invloed die de graven van Horne gehad hebben in Weert en over de Gouden Eeuw die Weert hierdoor gekend heeft. Een mooi herinnering hieraan is onze prachtige laat-gotische Sint Martinuskerk die we ook even van binnen gaan bekijken. Naast het verleden komt ook het heden volop aan bod. Weert is immers een bruisende stad, die aan haar toekomst werkt! Nieuwsgierig? Loop dan eens met onze stadsgids mee. Tijdens de Open Monumenten Dagen is deze wandeling gratis. De wandeling duurt ca. 1 uur. Vertrekpunt: om 14.00 uur op de Markt bij de ingang van de Sint Martinuskerk te Weert. 

VerbergenInformatie
14.00-15.00 uur
deelname gratis
VerbergenSt. Martinuskerk
St. Martinuskerk
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland
06-13761344