Zoek op term

Open stadswandeling met thema 'Centrum & Architectuur'

zo. 9 nov. 2014 (afgelopen)

Open stadswandeling met thema 'Centrum & Architectuur'

Onze deskundige gidsen vertellen u bijzonderheden over de diverse oude en nieuwe gebouwen, die beeldbepalend zijn voor de binnenstad.
Weet u overigens waarom Weert zoveel stucgevels bezit?  Of waar de beroemde tinnegieters-familie Princen woonde? Ooit gezien dat in de Maasstraat prachtige voorbeelden te vinden zijn van een bepaalde architectuurstijl? Wist u dat Weert een Gouden Eeuw heeft gekend? Onze gidsen vertellen u ook graag over de invloed die de graven van Horne hebben gehad in Weert. Naast het verleden komt ook het heden volop aan bod. Weert is immers een bruisende stad, die aan haar toekomst werkt. Nieuwsgierig? Loop dan eens met een van onze gidsen mee.

VerbergenInformatie
14.00-15.30 uur
€2,00 per persoon
VerbergenStichting Stadsgidsen Weert
Sint Martinuskerk
Stichting Stadsgidsen Weert
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland
06-24403951