Zoek op term

Opendag + opening nieuwe kampvuurcirkel

za. 30 aug. 2014 (afgelopen)

Opendag + opening nieuwe kampvuurcirkel

Hallo, Zouden jullie onderstaande tekst als evenement willen plaatsen? Zaterdag 30 augustus heeft Scouting St. Rumoldus aan de Nieuwstraat 90 in Weert haar jaarlijkse open Dag van 13.30 uur tot 16.00 uur. Maar dit jaar is het geen gewone open Dag ……... Veel vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt dat we kunnen gaan genieten van een nieuwe kampvuurcirkel. We willen deze kampvuurcirkel om 14.00 uur feestelijk openen en uiteraard zouden we het heel fijn vinden als u hierbij ook aanwezig kunt zijn. Natuurlijk zijn er ook leuke activiteiten waar de kinderen gratis aan mee kunnen doen. Uiteraard wordt er ook op ons terrasje gezorgd voor een drankje en iets lekkers. Iedereen is welkom….. we hopen dat u deze dag ook aanwezig kunt zijn zodat we er met zijn allen een leuke feestelijke dag van kunnen maken. Alvast bedankt, Frans Lenders Scouting St. Rumoldus

VerbergenInformatie
14.00 uur
gratis
VerbergenScouting St. Rumoldus
Scouting St. Rumoldus
Scouting St. Rumoldus
Nieuwstraat 90
6001TZ Weert
Nederland