Zoek op term

Opening Beweegstudio Leef!

di. 1 apr. 2014 (afgelopen)

Opening Beweegstudio Leef!

Met meer dan 20 jaar jaar ervaring als veelzijdig instructeur in de fitnessbranche, besloot ik om in 2014 mijn eigen Beweegstudio Leef! te openen Weert. Beweegstudio Leef! biedt Groepslessen en Personal Training. Mijn doel: Mensen in beweging brengen met groepslessen, waarbij je meteen het gevoel hebt: ‘Hé dat kan ik ook! En het doet me goed!’. Door de kleinschalige opzet van de studio is ontstaat er een gemoedelijke sfeer en is er ruimte voor deskundige en persoonlijke coaching tijdens de les. Op het moment dat je iets doet wat je leuk vindt, hou je het ook gemakkelijker vol. Groepslessen hebben het voordeel dat je het samen met anderen doet. Een les vliegt voorbij ik of een van mijn mede-instructeurs zegt wat je moet doen en je blijft motiveren en entertainen. Wil je graag een persoonlijke stok achter de deur en wil je individueel en intensief begeleid worden? Dan is Personal Training de oplossing…. Ook dat kan bij Leef! Ik nodig je graag uit om een gratis proefles te komen ervaren. Reserveer je les via de site. Tot ziens bij Beweegstudio Leef! Inge Geelen-Aldenzee

VerbergenInformatie
vanaf 09.00 uur
Gratis, Proefles op afspraak
VerbergenBeweegstudio Leef!
Inge Geelen-Aldenzee
Beweegstudio Leef!
Patronaatsplein 7
6001 GX Weert
Nederland
06-46606923