Zoek op term

Opening vastelaovundjseizoen VV De Zweeloeere

za. 16 nov. 2013 (afgelopen)

Opening vastelaovundjseizoen VV De Zweeloeere

Aanstaande zaterdag 16 november opent Vastelaovundjvereiniging De Zweeloeere weer hun nieuwe seizoen. Ja jullie lezen het goed, op veler verzoek zijn we met onze opening weer terug naar de zaterdagavond en daar willen we weer als vanouds een knallend openingsfeest van maken. Diverse artiesten treden deze avond voor u in de spotlights en zorgen voor een gezellige happening van begin tot eind bij zaal Cardinaal. Onder deze artiesten: 4 Geve Gaas, een groep die hier in de regio misschien minder bekend is maar geweldig tevoorschijn komen. Ze bestaan dit jaar 4 jaar en het gekke is dat zij dit al als een jubileum gaan vieren, dit beloofd dus wat. Als eerste Limburgse formatie hebben ze opgetreden op de Oktoberfeesten in München en de wijnfeesten aan de Moezel. Onlangs hebben ze weer een nieuwe single uitgebracht getiteld “Noeets mieer zoeepe” een lekkere meezinger op de melodie van The Final Countdown en die zal zeker deze avond ten gehore gebracht worden. Verder hebben we nog optredens van de in deze regio meer bekende artiesten, zoals het uit Kelpen-Oler afkomstige trio Sjing Boem, oud landhieer van de Schäöpkes Dennis Hendrikx en, wie kent ze niet kunnen we wel zeggen, Ed en Frans. Naast dit vocale geweld zal het geheel muzikaal aan elkaar gespeeld gaan worden door Kepel Gootgemootj die ook niet meer weg te denken zijn in het Weerter Vastelaovundj gebeuren. Mocht je toch nog andere nummers willen horen dan kun je deze altijd nog aanvragen bij onze DJ. Zoals jullie zien, wij hebben onze best gedaan om er een geslaagde avond van te maken. Maar alleen kunnen we dit niet en daarom nodigen wij jullie van harte uit om weer eens lekker uit je bol te gaan op zaterdag 16 november a.s. bij Zaal Cardinaal op Leuken, aanvang 19.11 uur. En ook dit jaar is natuurlijk de entree geheel gratis en mag dit dus zeker geen belemmering zijn om massaal te komen feesten tot het dak eraf gaat.

VerbergenInformatie
vanaf 19.11 uur
gratis
VerbergenVV De Zweeloeere
Zaal Cardinaal
VV De Zweeloeere
Beemdenstraat 10
6004 CT Weert
Nederland
0495-547363