Zoek op term

Opening Zelfregiecentrum Weert

vr. 21 mrt. 2014 (afgelopen)

Opening Zelfregiecentrum Weert

Vanaf september 2013 is het zelfregiecentrum Weert van start gegaan. We kunnen terugkijken op een succesvol half jaar wat mooie perspectieven biedt voor de toekomst.
Gemiddeld komen er 35 bezoekers per dag naar onze inloop. Bezoekers die zelf allerlei activiteiten en workshops opzetten.
Zo zijn er diverse creatieve groepen: kaarten maken, ‘van zooi tot mooi’, “handige handjes” en tekenlessen. Er is een tai chi groep en er worden taallessen gegeven. Daarnaast maken er diverse zelfhulpgroepen gebruik van onze faciliteiten. Tijdens de opening kunt u letterlijk een kijkje komen nemen in onze keuken, wat het bruisende hart van onze inloop is. Diverse groepen laten hun activiteit zien en er is muziek verzorgt door bezoekers. U bent van harte welkom bij het zelfregiecentrum op de Roermondseweg 64 in Weert op 21 maart vanaf 13.00. Om 14.00 uur start het officiële gedeelte. U bent welkom tot 17.00 uur.

Zelfregiecentrum Weert: Het zelfregiecentrum ondersteunt mensen die om allerlei redenen minder tot hun recht komen dan ze zouden willen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat men ziek is geworden of geweest, veel tegenslagen heeft gehad, steeds tegen dezelfde negatieve situaties aanloopt, zich niet gehoord of gezien voelt, minder energie heeft dan men zou willen of om allerlei andere redenen. Bij het zelfregiecentrum vindt naast de inloop ook coaching plaats en kan men meedoen aan workshops/ activiteiten of aan de cursus zelfregie.

 

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis
VerbergenZelfregiecentrum
Zelfregiecentrum
Roermondseweg 64
6004 AT Weert
Nederland
06-29288848