Zoek op term

The Perfect Tool

za. 28 feb. 2015 (afgelopen)

The Perfect Tool

Deze tributeband uit Boston neemt je mee op een trip door het rijke oeuvre van Tool, het virtuozen-gezelschap rondom zanger Maynard James Keenan. 

The Perfect Tool speelt nummers van alle Tool-albums, dus dan kun je beginnen bij bijvoorbeeld 'Opiate', daarna door naar 'Prison Sex' en via 'Eulogy' en 'Stinkfist' naar 'Schism' en 'The Pot'. Het is maar een greep uit het uitgebreide repertoire van één van de meest eigenzinnige en virtuoze rockbands ter wereld. Progrock, noemen sommige het. Prima keiharde popmuziek, zeggen anderen. En beide stempels kunnen op Tool gezet worden: de muziek kent poppy coupletten, meeslepende refreinen, maar kan je ook doen duizelen van de maffe maatsoorten, bizarre breaks en hypnotiserende intermezzo's.

Al deze facetten beheerst The Perfect Tool. Dat zijn behoorlijk wat uurtjes in het repetitiehok geweest. En met toevoeging van video-projecties en andere productionele hoogstandjes krijg je met The Perfect Tool bovendien de totaalervaring van een echt Tool-concert!

VerbergenInformatie
zaal open 20.00 uur, aanvang 21.00 uur
vvk € 15,00 / deur € 18,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269