Zoek op term

Presentatie Weerter Wandelgids

vr. 15 mrt. 2013 (afgelopen)

Presentatie Weerter Wandelgids

20 unieke wandelingen door de natuur

 

PRESENTATIE VAN DE WEERTER WANDELGIDS

 

Schrijver en fervent wandelaar Jos Clement presenteert op vrijdag 15 maart het eerste exemplaar van zijn Weerter Wandelgids. Een mooie gids met daarin diverse wandelroutes, rijkelijk voorzien van verhalen, anekdotes en foto's.

 

Met ruim 60 jaar wandel ervaring brengt dhr. Clement u op zijn favoriete wandelpaden. Een andere hobby van hem is van het leven genieten. De Wandelgids combineert deze twee mooie zaken. In deze Gids staan naast de mooiste wandelingen ook de leukste tussenstops met de kenmerken Gastvrijheid, Klantvriendelijkheid, Gezelligheid en een vleugje Nostalgie. Zó wordt wandelen een vorm van genieten voor de Bourgondische Wandelaar. En dat in het veelzijdige Weert, niet voor niets de Groenste Stad van Nederland!

 

Wandelgids vol verhalen en foto’s

De Gids is niet zomaar een boekje met wandelroutes, maar een boek van maar liefst 116 pagina’s met verhalen waar je tijdens een mooie wandeling van kunt genieten. Dat is wat aanspreekt in deze Weerter wandelgids. De persoonlijk anekdotes, leuke weetjes over de natuur en verhalen over de geschiedenis van het gebied, maken dit boek bijzonder. Zowel voor de wandelaar die houdt van tochten van 30 km, als mensen die houden van een gemakkelijk ommetje van slechts enkele kilometers. Want die keuze is er!

 

Overhandiging Eerste Wandelgids aan wethouder Cardinaal

Op vrijdag 15 maart om 14.00u is de boekpresentatie in Het Natuur- en Milieucentrum de IJzeren Man, Geurtsvenweg 4 te Weert. Het eerste exemplaar van de gids wordt dan overhandigd aan wethouder Cardinaal van Toerisme en recreatie. Wethouder Cardinaal: “Zelf ben ik zeer gecharmeerd van de buggywandelingen die erin staan. Paden waar je zonder al te veel inspanningen met een wandelwagen kunt lopen. Ik laat mijn kinderen en alle anderen graag al het moois zien, wat Weert te bieden heeft.”

 

Weerter Wandelgids te koop

U kunt de gids nu al reserveren via www.weerterwandelgids.weebly.com. Vanaf 15 maart is de gids te koop voor €11,75 bij de lokale boekhandels in Weert.

VerbergenInformatie
14.00 uur
gratis
VerbergenNatuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4
6006 SN Weert
Nederland