Zoek op term

Red Vultures

vr. 7 jun. 2013 (afgelopen)

Red Vultures

Pure rock, rauw, eigenzinnig, bruut en met een enorme dosis energie dat is waar RED VULTURES voor staat. De muzikanten hebben in eerdere bands al heel wat vlieguren gemaakt en hebben met deze nieuwe band een stellige no nonsense missie, “inpluggen, gas erop en een verblindende rookwolk achterlatend”...

Zanger/gitarist Tony de Bruijn en bassist Patrick de Kok waren eind jaren 90 de grondleggers van het succesvolle Nedergrunge-trio Vals Licht. Mike Coolen van Within’ Temptation was tijdens de opnames voor het drumwerk aan boord . De Kok is naast de Red Vultures ook nog aktief als bassist van de rock/metalband “My Favorite Scar”.
VerbergenInformatie
vanaf 20:00
10,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269