Zoek op term

Remon Beeftink Live @ Happerij- Tapperij de Apostel

za. 20 jul. 2013 (afgelopen)

Remon Beeftink Live @ Happerij- Tapperij de Apostel

Op zaterdag 20 Juli speelt zanger/songwriter Remon Beeftink samen met zijn band bij Happerij- Tapperij de Apostel.
Www.remonbeeftink.com
Singer-songwriter Rémon Beeftink staat weer op het podium! De voormalig leadzanger van de band Karma’s Kitchen (3FM Serious Talent) besloot om na het afronden van zijn opleiding Songwriting aan de Fontys Rockacademie de tijd te nemen om nieuw werk te schrijven.In september 2012 kwam de EP ‘Hold on’ uit. Deze akoestische EP geeft een preview van het materiaal waaraan Rémon de afgelopen periode heeft gewerkt. Direct na de release van zijn eerste EP is Rémon gestart met het vormen van een nieuwe band. Samen met de band is een liveset ontstaan die zowel akoestisch, als versterkt kan worden gebracht.
Volgens Rémon kiezen veel songwriters en bands ervoor om zich te distantiëren van de geijkte paden en streven naar een zo eigenzinnig en uniek mogelijke sound. Rémon kiest hier niet voor. “Mijn muziek moet voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn”. Het nieuwe album zal worden gekenmerkt door een toegankelijke sound, waarbij catchy deuntjes, mooie ballads, diepgaande teksten en de eigen sound van Rémon centraal zullen staan.

De songs worden gekenmerkt door persoonlijke thema’s die voor iedereen herkenbaar zijn: verdriet, hoop, bedrog en liefde. Volgens anderen doen sommige songs denken aan The Script, Robbie Williams, Gavin DeGraw en zelfs Anouk.
Bandleden
Drums – Joey Timmers
Basitaar – Tessa Hendrikx
Gitaar – Leroy Carli
Toetsen – George van Bork
entree is gratis

VerbergenInformatie
vanaf 23.00 uur
Gratis
VerbergenHapperij- Tapperij de Apostel
Happerij- Tapperij de Apostel
Beekstraat 13
6001 GG Weert
Nederland
0495-540672