Zoek op term

Rommelroute Leuken

zo. 7 apr. 2013 (afgelopen)

Rommelroute Leuken

Wijkraad Leuken in Weert organiseert een grote rommelroute met braderie op zondag 7 April van 11.00 tot 16.00. Gratis entree. Op het moment van schrijven zijn er al 118 particuliere aanmeldingen en 17 commerciële verkopers en verenigingen. Een nieuw concept in deze regio. Mensen verkopen vanuit hun eigen tuin of garage hun 2e hands spullen. Hiernaast zijn er nog 3 pleinen met braderie. En ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen zijn er springkussens, urban sports tour en spelletjes. Voor meer informatie en de laatste stand van deelnemers kunt u kijken op www.rommelrouteleuken.nl. Overigens zijn wij nog op zoek naar standhouders, zzp'ers en kleine ondernemers die meer bekendheid willen krijgen via een stand op een van onze braderieën. Voor contactgegevens zie www.rommelrouteleuken.nl

VerbergenWijkraad Leuken
Wijkaad Leuken
Wijkraad Leuken
Maria Tesselschadehof 7
6004 SE Weert
Nederland