Zoek op term

RommelRoute Leuken

zo. 6 apr. 2014 (afgelopen)

RommelRoute Leuken

De rommelroute wordt voor de tweede keer door Wijkraad Leuken georganiseerd, de 1e editie van april 2013 was een enorm succes. Tijdens de rommelroute kunnen bewoners van Leuken 2e hands spullen vanuit huis, tuin, oprit of garage verkopen. Dus geen gesleep naar rommelmarkt of koninginnenmarkt. De rommelroute zal dit jaar plaats vinden op zondag 6 april as. op heel Leuken (incl. Vrouwenhof)  in Weert van 11:00 uur tot 16:00 uur

Naast de rommelmarkt door de wijk heen zullen er tijdens de Rommelroute nog veel meer activiteiten worden georganiseerd. Zo hebben verenigingen de mogelijkheid om zich te presenteren om zo bijvoorbeeld nieuwe leden te werven en zal er op diverse locaties in de wijk ruimte zijn voor commerciële verkoop in de vorm van een braderie. En tot slot zullen we door de wijk heen ook proberen enkele terrassen te realiseren in samenwerking met de buurtverenigingen, zodat bezoekers tijdens hun bezoek ook kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie of inschrijving kijk op de website www.rommelrouteleuken.nl. Ook kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief, zo blijft u volledig op de hoogte. Verder kunt u de Facebookpagina #leukenweert liken en de wijkraad volgen op twitter @leukenweert. Voor vragen kunt mailen naar info@rommelrouteleuken.nl.

VerbergenInformatie
11.00-16.00 uur
gratis
VerbergenRommelRoute Leuken
RommelRoute Leuken
Middelstestraat 77
6004 BL Weert
Nederland