Zoek op term

Steady State + Maikel van Bogget

za. 29 nov. 2014 (afgelopen)

Steady State + Maikel van Bogget

Steady State

“Back to the Sixties”, dat is het motto van deze Limburgse band. Goed in het gehoor liggende catchy songs met een lekkere beat. Deze muzieksoort spreekt een breed publiek van jong tot oud aan. Natuurlijk ook omdat het een nostalgische waarde heeft, maar vooral omdat het feelgood gehalte en de feestwaardigheid zeer hoog zijn.

Steady State heeft al gespeeld met artiesten als Petter Tetteroo, The Crazy Rockers en George Baker. De tegenwoordige bezetting bestaat uit John Cremer (slaggitaar en zang), Hub Verdonschot (basgitaar en zang), Hans Sieben (toetsen en zang), Henk Schoenmakers (sologitaar en zang) en Peter Beeren (drums en zang).

Maikel van Bogget

Maikel is een zeer bescheiden, maar groot talent met een prachtige stem en is daarnaast een fenomeen op de mondharmonica. Met zijn ,inmiddels, muzikale vrienden ven Steady State zal hij de bezoekers opnieuw verrassen. Maikel is in 1975 geboren in Nederweert en speelt al ruim 20 jaar mondharmonica. Hij speelde bij Starfish Bowl, T-bird Rhythm (met leden van Texan Tail), Lost in the blues en heden bij de Dead Revils (met de leden van Starfish Bowl). Hij stond onder andere op Moulin Blues, Bospop, Bluesrock Tegelen en Blues Maestricht.

VerbergenInformatie
zaal open 20.00, aanvang 21.00
€ 7,50 (geen v.v.k.)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269