Zoek op term

Thema-avond 'Veiligheid is van ons allemaal'

vr. 22 nov. 2013 (afgelopen)

Thema-avond 'Veiligheid is van ons allemaal'

Bezoek de thema-avond "Veiligheid is van ons allemaal". Veiligheid is van grote waarde. Het is een ruim begrip wat iedereen raakt. Thuis, op het werk of op straat. Wat is veiligheid en wat betekent het als het gevoel van veiligheid wordt aangetast? En wat kunnen mensen zelf bijdragen om de veiligheid in hun buurt te verhogen? We gaan hierover graag met u in gesprek en we zijn daarbij erg benieuwd naar uw ervaringen en mening rondom dit onderwerp. Rob Conemans (voorzitter wijkraad Molenakker, waarnemend afdelingshoofd Integrale Veiligheid bij de Gemeente Heerlen), Frans Legerstee (politiechef eenheid Weert) en Hendrik Stals (fractievoorzitter CDA Weert) zullen vanuit hun persoonlijke achtergrond hun visie geven op dit onderwerp. Daarna gaan we graag met u in gesprek. U bent van harte welkom!

VerbergenInformatie
VerbergenCDA Weert
Wijkgebouw 'De Spil'
CDA Weert
Molenakkerplein 115
6003 BN Weert
Nederland