Zoek op term

TriA© walk, wandelend elkaar coachen

vr. 3 okt. 2014 (afgelopen)

TriA© walk, wandelend elkaar coachen

Wil je nieuwe mensen ontmoeten en al wandelend tot nieuwe inzichten komen en ook nog persoonlijk groeien? Doe dan mee aan de TriA© walk en meld je aan. Een TriA© walk is wandelend in de natuur elkaar coachen en nieuwe mensen ontmoeten. In een wandeling van 2 uur, in en met de natuur, wordt je begeleid in je persoonlijke groei. Je komt in contact met je kern en die van de ander. Middels 10 stappen help je elkaar verder te ontwikkelen. Je wordt meer bewust van je kracht en potentie. Ik begeleid jullie. Het brengt je: Uitbreiding van je netwerk Feedback op je persoonlijk handelen en gedrag Een concrete stap om praktisch mee aan de slag te gaan Een makkelijke manier om verbinding te maken met anderen Kijk op nieuwe mogelijkheden Meer focus en daadkracht Volgende datum is: za. 15 november, 10-12u., zelfde plek Van harte welkom, Edgardo de Monte www.lifetree.nu

VerbergenInformatie
14.00-16.00 uur
€27
VerbergenLifetree.nu
Edgardo de Monte
Lifetree.nu
Daatjeshoeve, Heugterbroekdijk 34
6031 LE Nederweert
Nederland
06-37342354