Zoek op term

A Tribute To CCR: The Fortunate Sons

vr. 26 apr. 2013 (afgelopen)

A Tribute To CCR: The Fortunate Sons

The Fortunate Sons brengen met hun ‘tribute to C.C.R.’ een ode aan Creedence Clearwater Revival en voor even waant men zich weer helemaal terug in de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70!

The Fortunate Sons wilde niet dat het C.C.R. repertoire verloren zou gaan en daarom besloten ze om zelf de klassiekers en het karakteristieke geluid van hun helden zo goed mogelijk na te bootsen. Zanger en gitarist Toon Eppink komt namelijk met zijn stemgeluid en zijn energieke optreden dicht in de buurt van de performance van John Fogerty. Het geheel wordt afgemaakt door de pakkende ritmesectie van Marco Oonincx en Ipo van Drooge.  

De band heeft al diverse optredens gedaan in zowel binnen- als buitenland en hebben daarmee een goede live reputatie opgebouwd. In 2009 verscheen dan ook de eerste cd van de band: ‘Live in Europe’ waarbij verschillende C.C.R. nummers de revue passeren. 

Voor fans en liefhebbers van Creedence Clearwater Revival wordt dit optreden van The Fortunate Sons een feest der herkenning!

 

Definition of Madmen
Support-act Definition of Madmen Is een samensmelting van een aantal leden van de twee Nederlandse blues-rockbands: Superfloor en Black Top. Ontstaan uit de vraag hoe een mix van deze twee bands zou klinken en wat de chemie zou zijn, hebben Mick Hup, Jefferson Migchelsen, Rob van den Broek en Theo Thumper de uitdaging aangenomen.
De band speelt muziek van onder andere: Clutch, Bad Company, Masters of Reality, Tom Petty en meer van de grote iconen uit de rock-historie. 


 

VerbergenInformatie
vanaf 20:00 uur
10,- (vvk)
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
+31 (0)495-5242