Zoek op term

Tyketto + Lick

vr. 21 nov. 2014 (afgelopen)

Tyketto + Lick

De Amerikaanse hardrock/AOR band Tyketto was bepaald geen kleine jongen 'back in the days'. 
De band, opgericht in 1987 door voormalig Waysted zanger Danny Vaughn, speelde veelvuldig in het voorprogramma van bands als Whitesnake, Bon Jovi en White Lion. 

In 1995 verliet Vaughn de band om voor zijn zieke vrouw te zorgen en hij werd vervangen door Steve Augeri, die ,na het opbreken van de band een jaar later, de zanger van Journey zou worden. 

Danny bracht samen met wat oud bandleden en andere collega's nog enkele CD's uit onder de naam Vaughn en in 2004 kondigden Tyketto aan om met de vier originele bandleden te gaan touren. 
Dit deden ze in 2007 nog een keer. Toen brachten ze ook de CD "The Last Sunset: Farewell 2007" uit en ze zouden daarna nooit meer als Tyketto optreden. 

Think again! Dit jaar kwamen de heren keihard terug met een gloednieuwe CD "Dig in Deep", ze zijn nog steeds populair en kunnen het touren niet achterwege laten. 
Dus gooi die haren los en zing mee uit volle borst!

LICK

LICK is niet “just another hardrockband”, LICK is dé nieuwe generatie classic rock! Vijf jongens die allemaal zijn geboren na de hoogtijdagen van hun helden, maar vastberaden zijn die tijden te herleven op hun eigen manier. Een band, zoals een band hoort te zijn. Geen poespas, geen onechtheid. Wat er ook gebeurt, de jongens blijven trouw aan hun geloof: hardrock, zoals het hoort.

VerbergenInformatie
zaal open 20.00, aanvang 21.00
vvk € 18,00 / deur € 21,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269