Zoek op term

Under The Streetlamp - America's Hottest Vocal Group and Band - GEANNULEERD

vr. 23 jan. 2015 (afgelopen)Geannuleerd

Under The Streetlamp - America's Hottest Vocal Group and Band - GEANNULEERD

Under The Streetlamp heeft een missie: respect uiten voor een muzikaal tijdperk. Samen met een live-muziekband willen de zangers het Amerikaanse muzikaal erfgoed voor de toekomst bewaren. Zij zien de periode 1950-1980 als iconisch voor de Amerikaanse muziekhistorie. Melancholie en heimwee kunnen niet uitblijven met songs als ‘Twist and shout’ van The Beatles, ‘Get ready’ van The Temptations en ‘Happy together’ van The Turtles. De leden van Under The Streetlamp zijn de gastheren van een tijdperk die alle generaties uitnodigen om dit muzikaal erfgoed swingend, dansend en zingend te herbeleven. Retro zoals u het nog nooit eerder zag.

VerbergenInformatie
20.15 uur
€ 27,50
Deze voorstelling is helaas GEANNULEERD
VerbergenMunttheater
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
0495-513575