Zoek op term

Vastelaovundjmes

vr. 21 feb. 2014 (afgelopen)

Vastelaovundjmes

V.V. De Zweeloeere en V.V. De Schäöpkes nodigen u uit om samen met hen de vastelaovundj-més te vieren op vrijdag 21 februari a.s. om 19.00 uur in de St. Matthias kerk op Leuken. LET OP: Dit jaar is de mis niet op zaterdag maar zoals gezegd op de vrijdagavond. De Zweeloeere en de Schäöpkes zullen net als andere jaren assisteren als misdienaars, collectanten en sprekers. De jeugd zal hier ook erg actief bij betrokken worden. De Heilige mis zal worden voorgegaan door pastoor Rosenhart en wordt muzikaal opgeluisterd door Hermeni-j van Niks. Tevens zullen enkele jeugdige muzikanten de H. Mis opluisteren. Wij roepen iedereen van Leuken, Groenewoud en omstreken op om gezellig verkleed naar de H. Mis te komen. Op deze manier zult u de H. Mis een keer op een andere en leuke maar toch waardige manier ervaren.

VerbergenInformatie
19.00 uur
gratis
VerbergenVV de Zweeloeere
Parochiekerk St. Matthias Leuken
VV de Zweeloeere
Voorstestraat 36
6004 CA Weert
Nederland
0495-547363