Zoek op term

Venice presents: Pine Mountain Logs

do. 10 jul. 2014 (afgelopen)Uitverkocht

Venice presents: Pine Mountain Logs

"The Logs" zoals de band door insiders ook wel genoemd wordt is een alter ego van de Amerikaanse folk/country-rock-band Venice. 
Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon, twee sets broers die tevens neven zijn en die al voor meer dan de helft van hun leven samen muziek maken vormen de solide basis van dit project.

Waar Venice op zaterdag 12 juli op het Bospop festival 'act de présence' gaat geven nemen ze een paar dagen ervoor ruim de tijd in De Bosuil om fijn op te warmen door een unieke show met de Pine Mountain Logs.
Dat betekend geen gebruikelijke Venice show maar de covers van top artiesten als The Police, Steely Dan en Tom Petty maar ook Led Zeppelin, Earth Wind & Fire en The Jackson Five.
Dit alles met de bekende Venice touch, een brede grijns en onverwachte medleys!

De Lennons beschouwen Nederland als hun ‘home away from home’, oogstte hier veel succes en werden o.a. beloond met een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

Zoals bij Venice, kent ook dit concert een pauze en zal de show worden afgesloten met een gebruikelijke Meet & Greet waarbij de fans met de band kunnen kennismaken en spreken.

VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269