Zoek op term

Verkoopmanifestatie 'woneninvrouwenhof.nl' met speeddate van interieurdesigner

do. 26 jun. 2014 (afgelopen)

Verkoopmanifestatie 'woneninvrouwenhof.nl' met speeddate van interieurdesigner

Op donderdag 26 juni ben je tussen 17.00 en 21.00 uur in Café-Zaal Jonas, van harte welkom bij de verkoopmanifestatie van Wonen in Vrouwenhof waar je alle informatie over het project kunt ontvangen, jezelf kunt inschrijven voor jouw favoriete woning en zelfs een speeddate kunt houden met interieurdesigner Victor Meuwissen. Wil jij nu al inschrijven op jouw favoriete woning? Dat kan! Neem dan contact op met de makelaar, dan helpen zij jou verder! Laat je informeren en inspireren tijdens de verkoopmanifestatie De makelaars van Saelmans Makelaardij, het projectteam, de woonadviseur van BAM Woningbouw en interieurdesigner Victor Meuwissen van Victor&Wonen zullen allemaal aanwezig zijn om al je vragen over dit unieke project te beantwoorden. Laat je informeren over de kwaliteiten van de 18 twee-onder-een-kap woningen in karakteristieke jaren '30 architectuurstijl Stel al je vragen over Wonen in Vrouwenhof & de omgeving Laat je inspireren door de unieke mogelijkheden van Victor&Wonen en meld je aan voor een gratis speeddate met Victor Neem gerust je kinderen mee, voor hen hebben we mooie kleurplaten waarmee zij zich kunnen vermaken Gratis interieuradvies tijdens de verkoopmanifestatie! Een voorproefje voor de inrichting van jouw eigen woning! Victor, onze interieurdesigner, geeft gratis interieuradvies aan bezoekers van de verkoopmanifestatie in de vorm van een inspirerende speeddate van circa 15 minuten. Je kunt jezelf hiervoor inschrijven in de ruimte van de verkoopmanifestatie. Je bent van harte welkom om tijdens één van de speeddates aan te schuiven! Wil je alvast inspiratie opdoen en je verdiepen in de unieke mogelijkheden van de Woonsferen en Leefwijzen? Bekijk dan hoe wij met Victor&Wonen jouw woning compleet woonklaar kunnen opleveren, of deel jouw gemaakte ontwerpen in de inspiratietool met jouw familie, vrienden en wellicht je toekomstige buren! Café-Zaal Jonas Beemdenstraat 10 6004 CT Weert

VerbergenInformatie
17.00-21.00 uur
gratis
VerbergenBam woningbouw zuid
Café Zaal Jonas
Bam woningbouw zuid
Beemdenstraat 10
6004 CT Weert
Nederland
0495-579135