Zoek op term

Versstraat Muntpassage

wo. 16 okt. 2013 tot vr. 18 okt. 2013 (afgelopen)

Versstraat Muntpassage

Samenwerkende versgoedondernemers van de Muntpassage vangen de tijdelijke sluiting van de Albert Heijn op een ludieke manier op. Samen presenteren zij als Versstraat een speciale kortingsfolder en worden er in de herfstvakantie activiteiten georganiseerd.

Terwijl volwassenen hun aankopen in de Versstraat doen kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Op woensdag 16 oktober is er een clown in de Muntpassage en kunnen alle kinderen geschminkt worden. Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober staan er ’s middags oud-Hollandse spelletjes opgesteld. De activiteiten worden aangeboden door de ondernemers, dus het evenement is voor iedereen gratis toegankelijk. De bij de activiteitenweek horende kortingsfolder wordt uitgedeeld en is verkrijgbaar bij de deelnemende winkels.

De Versstraat van de Muntpassage, gelegen aan de Muntpassage-ingang nabij het stadhuis, bevat winkeliers die een diversiteit aan verse producten aanbieden. Zij staan voor kwaliteit voor een goede prijs. De groep ondernemers bestaat uit Grillhuis Buys, Bakkerij Bart, Bufkes, Keurslager van Brussel, Toko Bharu en Kaas & Ko.

Entree en deelname gratis 

VerbergenInformatie
vanaf ca. 12.00 uur
gratis
VerbergenOverdekt winkelcentrum De Munt
Overdekt winkelcentrum De Munt
Muntpassage 79
6001 GL Weert
Nederland
06-53167289