Zoek op term

VVD Weert houdt Winterwandeling

zo. 26 jan. 2014 (afgelopen)

VVD Weert houdt Winterwandeling

VVD Weert houdt van gezond en groen. Daarom houden de liberalen een frisse WinterWandeling in de natuur van ‘Met ons.In Weert’. Zondag 26 januari zijn wandelende Weertenaren vanaf 14.30 uur welkom bij ’t Blaakven. Met onderweg koffie, koek en zopie.
“Jong, oud, links, midden of rechts, wij maken geen onderscheid”, zegt Wendy van Eijk, nummer 4 op de lijst van VVD Weert en fanatiek hardloopster, “lopen is leuk en gezond. Bewegen en buiten zijn, maakt je hoofd leeg voor nieuwe ideeën.”
De WinterWandeling wordt een jaarlijkse traditie van de Weerter liberalen. De wandeling start zondag 26 januari om 15.00 uur en gaat dwars door de natuur van de Weerterbergen en Boshoverheide. Langs het cultuurhistorische urnenveld. Halverwege is er tijd voor koffie, koek en zopie. Wie geen zin meer heeft of moe is, kan dan terug lopen naar ’t ‘koninklijke’ Blaakven.
“VVD Weert houdt van de groenste stad van Europa.”

VerbergenInformatie
vanaf 14.30 uur
gratis
VerbergenVVD Weert
Brasserie-Zalen 't Blaakven
VVD Weert
Geuzendijk 35
6002 TA Weert
Nederland