Zoek op term

Weert Energie Café

do. 27 mrt. 2014 (afgelopen)

Weert Energie Café

Op 27 Maart 2014  organiseert de coöperatieve vereniging Weert Energie haar eerste EnergieCafé! Tijdens deze bijeenkomst presenteert Weert Energie hoe iedereen uit Weert op een voordelige manier zijn energierekening naar beneden kan brengen door het laten plaatsen van zonnepanelen en/of zonneboilers. Dit gebeurt door een ondernemerscollectief uit Weert in samenwerking met Weert Energie. Door deze centrale inkoop kunnen inwoners tegen zeer concurrerende prijzen hun eigen energie gaan opwekken. Weert Energie ziet toe op de kwaliteit van de geleverde materialen en het plaatsen. Tijdens de bijeenkomst wordt ook nader uitleg gegeven over Weert Energie als coöperatie. Iedereen is welkom – toegang is gratis.

 

Plaats: zaal Jonas, Beemdenstraat 10 Weert

Tijd: vanaf 19.30 uur.

Web site www.weertenergie.nl  

VerbergenInformatie
vanaf 19.30 uur
gratis
VerbergenZaal Jonas
Zaal Jonas
Beemdenstraat 10
6004 CT Weert
Nederland
0495-540570