Zoek op term

Weert Kermis

vr. 26 sep. 2014 tot wo. 1 okt. 2014 (afgelopen)

Weert Kermis

De grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vind je in Weert. In het laatste weekend van september verandert het centrum van de stad ieder jaar in een groot pretpark met zo’n 140 attracties verdeeld over 7 kermispleinen. Op elk plein staat een complete kermis met een bonte verzameling aan attracties voor jong en oud.

Onder de liefhebbers staat de Weerter kermis bekend als de mooiste binnenstadkermis van Nederland. De kermis van Weert staat bovendien al jaren in de top-10 van meest bezochte evenementen in Nederland. In 2011 stond de Weerter kermis zelfs op de 4de plaats. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden mensen dit volksfeest. Zorg dus dat je erbij bent.

VerbergenInformatie
vrijdag vanaf 16.00 uur
zaterdag, zondag, maandag, dinsdag, woensdag vanaf 12.30 uur
gratis
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
Markt 1
6001 EJ Weert
Nederland
0495 - 45 92 99