Zoek op term

Welzijnsbeurs voor uw kind

zo. 24 nov. 2013 (afgelopen)

Welzijnsbeurs voor uw kind

U wilt toch ook dat uw kind goed in zijn vel zit? Soms heeft een kind in deze drukke tijden een steuntje in de rug nodig. Extra professionele aandacht is dan welkom. Er zijn talloze manieren om kinderen te ondersteunen. Denk aan kindercoaching, speltherapie, yoga, weerbaarheidstraining of verliesbegeleiding. Bibliocenter Weert organiseert op koopzondag 24 november van 13 tot 17 uur een unieke Welzijnsbeurs voor ouders en opvoeders. Op deze informatieve beurs brengt Bibliocenter aanbieders van kindertrainingen en kinderondersteuners bij elkaar. Zodat u, samen met uw kind, op een positieve manier vooruit kunt. Voor kinderen zijn er gratis mini-workshops.

Deelnemers aan de “Welzijnsbeurs voor uw kind” Praktijk de Spiegelaar, rouwdeskundige & verliesbegeleider - Helende handen, kinder-en pubercoaching - Centrum voor Jeugd en Gezin, informatie, advies en ondersteuning bij opvoeden en opgroeien - Remedial teaching Yvonne Cuijpers - Kinderpraktijk Weert, kinderyoga, weerbaarheidstraining, speltherapie, hypnose - Anne Rodenburg, praktijk voor haptotherapie - Atelier voor training, effectief communiceren met kinderen - Praktijk Petra Verstappen, Bowen- en Emmett-therapie – Praktijk Speelz, coaching en Sherborne - De Kristalspiraal, neurofeedback training en persoonlijke ontwikkeling - Praktijk In Balans, voeding, gezondheid, levenswijze – SpelenderWijs, praktijk voor sociaal emotionele ontwikkeling - de Kleurenkring, spelpraktijk en ouderbegeleiding - Annalies van Eldijk, osteopathie en kinderosteopathie - Praktijk Djoya, psychologische ondersteuning - Praktijk Het Krachthuis, coaching en bewustwording

Bibliocenter doet voortaan mee met de officiële koopzondagen in Weert en is open van 13 tot 17 uur open. Op deze koopzondagen doet zij iets extra’s. Er is een grote boekenverkoop plus een andere activiteit. Volg de berichtgeving. De koopzondagen in 2013: 1, 22 en 29 december.

de entree is gratis

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis
VerbergenRiya Geboers
Bibliocenter
Riya Geboers
Wilhelminasingel 250
6001GV Weert
Nederland
088-2432014