Zoek op term

Winkelzondag

zo. 29 dec. 2013 (afgelopen)

Winkelzondag

Winkelzondagen tijdens kerstperiode Weert

Weert kijkt met de naderende feestdagen uit naar twee drukbezochte winkelzondagen. Op zondag 22 en 29 december openen de winkels in het centrum hun deuren.

Lekker kerstshoppen doe je in Weert. In het centrum vind je een prettige afwisseling tussen de bekende ketens en eigen Weerter winkeltjes. Tijdens de kerstdagen is de stad extra warm aangekleed en genieten bezoekers van speciale ondernemersacties. Op zondagen is het bovendien gratis parkeren in Weert (m.u.v. Q-Park).

Zoals tijdens elke laatste zondag van de maand openen de winkels van 13:00 tot 17:00 uur, in de laatste maand van het jaar valt deze zondag op 29 december. Speciaal voor de kerstdagen is een extra winkelzondag ingelast op 22 december. Tijdens deze feestelijke dagen zorgen kerstgezelschappen voor extra sfeer in het centrum.

Ook op beide winkelzondagen staat om 14:00 uur een verrassingsact gepland in December Kalender Weert. December Kalender Weert is een levensgrote kalender op de Markt waarvan elke dag een vakje opent. Achter de vakjes staat vervolgens divers entertainment, elke dag een andere verrassing.

Meer informatie over winkelzondagen in Weert is te vinden op www.centrumweertpromotion.nl.

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland
0459-586961