Zoek op term

Winkelzondag

zo. 28 jul. 2013 (afgelopen)

Winkelzondag

Springkussenzondag tijdens winkelzondag Weert

Tijdens de winkelzondag van 28 juli presenteert winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion een Springkussenzondag. Een bezoek aan de stad is voor de hele familie de moeite waard. In elke straat en op elk plein van het centrum staat een springkussen. Met de vele verschillende soorten en kleuren vormt het evenement een sfeervolle invulling van de zomerse winkelzondag. Terwijl de ouders lekker winkelen of genieten van een van de vele terrassen in Weert kunnen de kinderen naar hartenlust spelen.

In juni is het Centrummanagement Weert in samenwerking met Weertdegekste begonnen met het maken van winkelzondagfilmpjes. Ook na de winkelzondag van juli volgt een filmpje met sfeerbeelden op www.youtube.com/metonsinweert.

Elke laatste zondag van de maand is het winkelzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de winkelzondag kunt u gratis parkeren in de stad. Tijdens de winkelzondag van augustus wordt een Pasar Malam georganiseerd. Bekijk het programma van de andere winkelzondagen op www.centrumweertpromotion.nl.

Entree is gratis

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland
0495-586961