Zoek op term

Winkelzondag

zo. 25 aug. 2013 (afgelopen)

Winkelzondag

Pasar Malam tijdens winkelzondag Weert

Tijdens de winkelzondag van 25 augustus presenteert winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion een Pasar Malam. Een bezoek aan de stad is voor de hele familie de moeite waard.

Op de Nieuwe Markt genieten bezoekers van de smaken van een Oosterse markt. Het winkelend publiek wordt uitgenodigd een kijkje te nemen bij een dertigtal kramen vol typische producten en proeverijen. Gedurende de winkelzondag vinden diverse optredens in thema plaats op het podium. Natuurlijk is het daarbij goed vertoeven op de vele terrassen in het centrum.

Op de hoek van de Van Berlostraat en de Langstraat geeft de Thaoïstische Tai Chi vereniging van Weert enkele demonstraties.

De activiteiten gemist? Bekijk dan de week na de winkelzondag het winkelzondagfilmpje op www.youtube.com/metonsinweert. Centrummanagement presenteert in samenwerking met Weertdegekste via dit kanaal elke maand een sfeerbeeld.

Elke laatste zondag van de maand is het winkelzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de winkelzondag kunt u gratis parkeren in de stad. De volgende winkelzondag is op 22 september tijdens het Cultureel Lint. In verband met de kermis is de laatste zondag van september geen winkelzondag, deze is verplaatst naar 6 oktober. Bekijk het programma van de komende winkelzondagen op www.centrumweertpromotion.nl.

gratis entree

 

 

VerbergenInformatie
13.00-17.00 uur
gratis
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
Markt 1
6001 EK Weert
Nederland
0495-586961