Zoek op term

WOKmuziektheater - Die Verkaufte Braut

vr. 28 nov. 2014 (afgelopen)

WOKmuziektheater - Die Verkaufte Braut

De komische opera Die verkaufte Braut vertelt het turbulente liefdesverhaal van Hans en Marie. Wanneer ze willen trouwen blijkt dat Marie door haar ouders is beloofd aan Wenzel, de slome, stotterende zoon van de rijke Tobias Micha. Onder druk stemt Hans toe Marie, voor een fiks bedrag, los te laten. Hij bedingt wel dat ze alleen met een zoon van Tobias Micha mag trouwen. Marie snapt niet hoe Hans haar zomaar kon ‘verkopen’. Maar als puntje bij paaltje komt, blijkt Hans een list te hebben verzonnen: hij is ook een zoon van Micha, uit een eerder huwelijk. Marie heeft nu de keus en drie maal raden voor wie ze kiest…

De inleiding bij deze voorstelling begint om 45 minuten voor aanvang van de voorstelling. Toegang is gratis, maar door het beperkte aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk.

VerbergenInformatie
20.15 uur
€ 21,50
Aanvang inleiding 19.30 uur. Na afloop Meet & Greet in de foyer
VerbergenMunttheater
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
0495-513575