Zoek op term

Workshop: HELP! mijn kind moet kiezen.

di. 26 mrt. 2013 (afgelopen)

Workshop: HELP! mijn kind moet kiezen.

Iedere ouder wordt er ooit mee geconfronteerd: De studiekeuze van je kind!
Er zijn kinderen die hun hele leven al weten wat ze willen worden. Helaas heeft niet iedereen dit geluk, eigenlijk zijn er maar weinig mensen die al vroeg weten wat ze willen. Als ouder wil je het beste voor je kind, ook bij het maken van de profiel- of studiekeuze. Dit is immers een belangrijke stap richting het toekomstige werkleven. Deze dien je dan ook weloverwogen te maken. Hoe doe ik dat? Hoe help ik mijn kind het juiste te kiezen? Wat is de juiste keuze? Gedurende deze workshop leer je waar je op moet letten. Hoe je je kind kan helpen bij het maken van zijn/haar keuze. Wat zijn de valkuilen?
Workshop voor ouders/verzorgers van kinderen die een profiel of vervolgstudie moeten kiezen.
Aanmelden verplicht via www.hetcjg.nl

VerbergenInformatie
VerbergenCentrum voor Jeugd en Gezin
Wijkgebouw Keenterhart
Centrum voor Jeugd en Gezin
St Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert
Nederland