Zoek op term

Workshop Leren Luisteren

di. 15 apr. 2014 (afgelopen)

Workshop Leren Luisteren

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert op dinsdag 15 april 2014 om 19.30 uur een workshop met als onderwerp leren luisteren. Centrum voor Jeugd en Gezin, Vogelsbleek 10 in Weert, gratis toegankelijk.

Iedere ouder kent momenten dat je kind niet luistert. Leren gehoorzamen is een vaardigheid die kinderen helpt om later goed te kunnen functioneren in de maatschappij.Maar hoe doe je dat nou, op een positieve manier? Zodat het geen straf is, maar jij als ouder en je kind het beide prettig vinden? Dat leer je in deze workshop! Twee uur aan de slag met dit onderwerp, samen met andere ouders die hetzelfde willen leren. De workshop wordt begeleid door consulenten van het CJG. De workshop is een onderdeel van de Triple P-methode die staat voor Positief Pedagogisch Programma. Alle medewerkers van het CJG zijn op diverse niveaus getraind in deze methodiek. Voor meer informatie en opgave: www.hetcjg.nl

VerbergenInformatie
19.30 uur
gratis na aanmelding bij CJG via www.hetcjg.nl
VerbergenCentrum voor Jeugd en Gezin
Centrum voor Jeugd en Gezin
Vogelsbleek 10
6001 BG Weert
Nederland