Zoek op term

Zomers Kinderplein 10 juli 2013

wo. 10 jul. 2013 (afgelopen)

Zomers Kinderplein 10 juli 2013

Samenwerkende ondernemers van de Nieuwe Markt presenteren deze zomer de tweede editie van het Zomers Kinderplein. Op de woensdagmiddagen van 3, 10, 17, 24 en 31 juli toveren zij het plein om tot een echt springkussenparadijs.

De eerste editie vorige zomer bleek zo’n groot succes dat het aantal deelnemende ondernemers uitgebreid is en dat er nóg meer attracties op de Nieuwe Markt staan. Het Zomers Kinderplein is een resultaat van een groep ondernemers die samen werken aan een gezellig en attractief plein.

Terwijl de ouders en begeleiders genieten van een smaakvol hapje of drankje op een van de terrassen kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Elke woensdag in juli staan de vele springkussens en oud-Hollandse spelletjes opgesteld van 12:00 tot 18:00 uur. Er is een vrije entree, dus het evenement is voor iedereen toegankelijk.

De groep ondernemers bestaat uit Lunchroom Een Goed Idee, Huupkens IJs, Societea, Plein 20, Hema, V&D, Bakkerij Korsten, Che Bello, Jeroen’s Delicatessen, de Muntpassage, winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion, Gemeente Weert en Bas Attractieverhuur.

VerbergenInformatie
VerbergenCentrum Weert
Centrum Weert
Nieuwe Markt 1
6001 EL Weert
Nederland