Zoek op term

Evergrey + My Propane

Evergrey + My Propane

De band blaast al sinds debuutalbum ‘The Dark Discovery’ vriend en vijand omver dankzij het ruwe, eigenzinnige stemgeluid van zanger Thomas S.Englund en hun unieke 'sombere' metalsound. De zeer productieve band brengt albums aan de lopende band uit. Het uiteenvallen van de band was voor Englund een zware emotionele slag, maar met de terugkeer van de oudgedienden lijkt ook de inspiratie en bevlogenheid terug te zijn wedergekeerd in de band.

En dat is te horen op het meest recente album ‘Hymns for the broken’ dat meteen op nummer 1 binnen kwam in de metal hitlijsten in Zweden. Ook in Europa wordt het album met lovende kritieken ontvangen, lees bijvoorbeeld hier de recensie op rockportaal: http://www.rockportaal.nl/evergrey-hymns-for-the-broken/

My Propane
Support-act My Propane speelt een originele mix van beat-driven heavy dark rock & metal music, moeilijk om te labellen of te categoriseren. Een diepe, donkere sound, recht in je gezicht, maar ook atmosferisch, melodieus. De band is geformeerd door een Italiaanse zanger afkomstig uit de UK , een Zuid Amerikaanse gitarist met Indiase achtergrond , een Nederlandse bassist en een half Duits drummer. Gemengde bloed & achtergrond. Hun debut album, geproduceerd door Joost Van den Broek ( Epica, ReVamp, Stream of Passion, Ayreon, After Forever, and more) werd erg goed ontvangen.


VerbergenInformatie
zaal open 15:00 uur, aanvang 16:00 uur
vvk € 20,00 / deur € 23,00
VerbergenDe Bosuil
De Bosuil
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert
Nederland
0495-524269