Zoek op term

25e COC Songfestival - Jubileumeditie LHBTI-liedjeswedstrijd met afterparty

za. 9 nov. 2019 (afgelopen)

25e COC Songfestival - Jubileumeditie LHBTI-liedjeswedstrijd met afterparty

Ooit begonnen met een knipoog naar het Eurovisie Songfestival is het COC Songfestival hét evenement in Nederland waarbij componisten, tekstschrijvers en artiesten de kans krijgen om liedjes met een roze rand aan een groot publiek te presenteren.

Dat wil zeggen: een lied met een thema dat te maken heeft met lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (een LHBTI-thema). In een vriendschappelijke competitie strijden de inzendingen van LHBTI-organisaties uit het hele land om de wisselbeker. Door de overwinning van singer-songwriter Floortje Hover voor COC Limburg in 2018 komt de speciale 25e editie dit jaar naar onze provincie en is Weert gekozen als gaststad voor bezoekers uit alle windstreken.

De presentatie is in handen van de in Limburg bekende Henk Hover (muzikant en programmamaker L1 radio en TV) en Miss Patty Pam-Pam (entertainer en Miss Travestie Holland 2017). Verwacht een avond vol muziek, een spannende puntentelling door een vakjury en regiojury en een spetterende afterparty in het Munttheater.

Na afloop van het songfestival is er een afterparty.
De toegang is inbegrepen.

VerbergenInformatie
20:15 uur
17,50
VerbergenMunttheater
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland
0495-513575