Zoek op term

Kinderbraderie Weert

wo. 19 aug. 2020 (afgelopen)Geannuleerd

Kinderbraderie Weert

Op woensdag 19 augustus wordt de inmiddels tot traditie verheven Kinderbraderie in Weert weer georganiseerd. In de Hoogstraat en op de Oelemarkt krijgen kleine ondernemers de mogelijkheid hun waren te verkopen.

Al jaren staat de dag voor zowel kinderen als hun ouders bekend als een gezellige doorgaans zonovergoten dag en ieder jaar wordt het aantal bezoekers groter. Vanaf 9.00 uur mogen kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van volwassenen, hun plaatsje bemachtigen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

In 2019 presenteert de Kinderbraderie wederom speciaal kinderentertainment. Verspreid over de dag maken bezoekers kennis met betoverende verhalen van August Greene. August woont in het bos bij het dorpje Driepoort reist hij met zijn bijzondere theaterkist door het land, op zoek naar plaatsen waar hij samen sprookjesachtige avonturen kan beleven. Daarnaast staat er net als elk jaar een groot springkussen opgesteld.

De Kinderbraderie wordt georganiseerd door Centrummanagement in samenwerking met BIZ Ondernemers. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.kinderbraderie.nl.