Zoek op term

Meditatie Cirkel

do. 16 nov. 2017 (afgelopen)

Meditatie Cirkel

Innerlijke Aandacht biedt iedere maand ruimte om in een groep te mediteren. Als je nou kennis wilt maken met meditatie of als je er al bekend mee bent en graag af en toe in een groep wil mediteren. Iedereen is welkom!

Meditatievorm

De meditatievorm die gebruikt wordt is de innerlijke lichaams meditatie afkomstig van het Centrum Zijnsoriëntatie. Dit is een variant op de bodyscan zoals die in mindfulness gebruikt wordt. De meditatie zal tussen de 30 en 45 minuten duren. Na de meditatie is er kort de ruimte om iets te delen. En natuurlijk staat er ook thee en water voor je klaar. Voel je vrij om die zelf te pakken.

De meditatie zal afwisselend begeleid worden door Jay of Tracy.
 

Waarom mediteren?

Omdat je dan tot rust komt.
Meditatie werkt ontspannend en als je het met regelmaat beoefend reduceert het stress en zal je steeds meer rust ervaren in lichaam en geest. Het is dé manier om écht even bij jezelf te komen te midden van alle hectiek die in ons leven voelbaar kan zijn.

En omdat het de basis vormt voor persoonlijke groei.
Persoonlijke groei is mogelijk als je de bereidheid hebt om alles in jezelf te ontmoeten. Daar is een houding van presentie, ontvankelijkheid en vriendelijkheid voor nodig. En het is die houding die je oefent met meditatie.
 

Locatie

Onze meditaties vinden plaats in de Yoga Studio van YogaMonte. Deze is net als onze praktijk gevestigd op de 3e etage van Cwartier. Het adres is:
Cwartier, ruimte 311
Beekstraat 54
6001 GJ Weert

Parkeren kun je het beste op het stadhuisplein. Alternatieven zijn de parkeergarage onder het stadhuisplein of op het kasteelplein/hoge kei.

Bij binnenkomst

Loop de centrale Hal van binnen van Cwartier. Tracy of Jay maken dan om 18:50 uur de toegang naar boven open en blijven zelf in de hal wachten tot 19:00 uur. Boven mag je in stilte thee of water pakken en een plekje uitzoeken.

De bijdrage voor de meditaties zijn:

  • 7,50 euro, voor 1x
  • 32,50 euro, voor 5x
  • 55 euro, voor 10x

Ga naar onze website voor meer informatie.


VerbergenInformatie
19.00-20.00 uur
VerbergenInnerlijke Aandacht
Cwartier, ruimte 311 (studio YogaMonte)
Innerlijke Aandacht
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
Nederland
0624571564