Zoek op term

Workshop Verlies & Rouw in samenwerking met Punt Welzijn

do. 7 feb. 2019 tot ma. 15 apr. 2019 (afgelopen)

Workshop Verlies & Rouw in samenwerking met Punt Welzijn

Op 15 april organiseert Goedbezig Weert van Punt Welzijn in samenwerking met Nicole van Rijt-Ketelaars van Meeleven Verliesbegeleiding een interactieve workshop over verlies en rouw. Als vrijwilliger kun je regelmatig geconfronteerd worden met verlies en rouw, bijvoorbeeld als mensen vertellen over hun ziekte of beperkingen waar ze mee te maken hebben. Ook krijgt iedereen nu of later in zijn eigen leven te maken met verlies. Dit kan gevolgen hebben binnen je werk.  

Tijdens de workshop gaan we het gesprek aan over onderwerpen zoals: Wat is verlies en rouw? Welk effect heeft eigen geleden verlies in het contact met anderen? Waar loop je tegenaan? Wat vind je moeilijk of waar heb je positieve ervaringen mee? Welke gevoelens kan iemand hebben en hoe kun je daarmee omgaan? En wanneer kan het belangrijk zijn om hulp in te schakelen?   

Vanuit eigen opgedane ervaringen met verlies en rouw kan het fijn zijn om hier samen over te praten, van elkaar te leren en elkaar te versterken in de uitdagingen die er soms liggen binnen het werken als vrijwilliger.

De workshop vindt plaats in het Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 te Weert. Inlopen kan vanaf 18.45.
Deze start om 19.00 en zal tot ongeveer 21.00 duren.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk bij agendapunten op de website www.goedbezigweert.nu.
Of meld je aan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgci5Uac8Dnv4TNoINKSIxIUQ8BT92...

VerbergenInformatie
19.00-21.00 uur
0
VerbergenKeenter Hart
Keenter Hart
Sint Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert
Nederland