Zoek op term

STEENGOED met LEGO™ - Torens

do. 23 jul. 2020 

STEENGOED met LEGO™ - Torens

23 juli 2020, van 10:30 tot 11:30 uur | Weert, Wilhelminasingel 250 | Kosten: € 9,50 incl. een goodie voor thuis en een take-home kaart

Wekelijks in de zomervakantie

In de zomervakantie kun je 6 weken lang op donderdagochtend aan de slag met LEGO™. Tijdens de workshops Steengoed kruip je in de huid van een echte ingenieur en bouw je elke donderdagochtend een ander LEGO™ project geïnspireerd door een technisch thema! 

Ontdek hoe bouwkundige ingenieurs natuurkunde gebruiken om problemen op te lossen bij het bouwen van een toren. Werk samen om een structureel veilige toren met een werkende lift te bouwen. Controleer de sterkte en stabiliteit van de toren en verbeter je ontwerp.

Deze zomerworkshop is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar en wordt verzorgd door Mad Science. Waar wacht je nog op? Bouw mee!

Voor de ouders
In verband met de Coronamaatregelen is het niet toegestaan dat ouders aanwezig zijn bij de LEGO™ workshop. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de bibliotheek voorzieningen: rustig een krantje lezen onder het genot van een kopje koffie. (Deze voorzieningen gaan vanaf 1 juli open).

Aanmelden: www.bibliocenter.nl/lego

VerbergenInformatie
van 10.30 tot 11.30 uur
€ 9,50 incl. een goodie voor thuis en een take-home kaart.
VerbergenBibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Nederland
088-2432000