Zoek op term

OPEN avond Goedstof

do. 12 sep. 2019 (afgelopen)

OPEN avond Goedstof

Goedstof organiseert producties om the goodstuff te vieren en goede stof te delen. Op een OPEN avond kun je kennismaken met “producties” die gaan komen doordat een aantal professionals een doorkijkje geven met een korte spreekbeurt. Uiteraard is er ook ruimte voor interactie en gezelligheid.

Aanmelden is fijn maar niet verplicht (via goedstof@desoosweert.nl)
De open avond is vrijblijvend en entree is gratis.

12/9 op het programma;
- matrixmethode
- outdoor coaching
- astrologie

Op zoek naar reflectie op het leven? Benieuwd naar diverse perspectieven in bewuster leven. Nieuwsgierig naar in volle potentie leven? Geïnteresseerd in spirituele zaken? Dan bieden de producties van Goedstof inspiratie of ondersteuning.

Ontdek het gratis en vrijblijvend met ons samen op de OPEN avond!

Bijgaand link naar de laatste nieuwsbrief, je kunt linksboven van elke nieuwsbrief terug klikken naar eerdere versies. https://mailchi.mp/12d858811908/nieuwsbrief-1-sept-2019
In de nieuwsbrieven voorafgaand aan de OPEN AVOND stellen we de sprekers van aankomende OPEN avond voor.

Goedstof organiseert producties om the goodstuff te vieren en goede stof te delen. De producties hebben verschillende vormen (workshop, training, lezing) en alle het doel om ruimte te geven aan bewust ZIJN en het te ontwikkelen. Samen moed oefenen en ervaringen delen. Niet zweverig, maar in het hier en nu.

Goedstof, omdat...
...het goede stof is, stof is om je goed te voelen (the goodstuff) en we het goed (lees: niet zweverig) in de stof willen brengen/zetten...
Een nieuw initiatief om een omgeving te creëren om samen bewust te zijn, te delen en te inspireren.

VerbergenInformatie
19.00 uur
GRATIS
VerbergenGoedstof
Evenementenlocatie de SooS
Goedstof
Markt 9
6001 EJ Weert
Nederland
0629028210