Zoek op term

Het belang van een goede communicatie tijdens je zoektocht naar werk

ma. 19 okt. 2020 

Het belang van een goede communicatie tijdens je zoektocht naar werk

Wil jij leren hoe je de juiste boodschap kunt overbrengen tijdens je zoektocht naar werk? Leren om een helder doel te formuleren en overzien wat het effect daarvan is? Kom dan naar de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden op maandag 19 oktober van 9.30 tot 11.30 uur bij Bibliocenter Weert.

Jacqueline Huijs, van Zijn wie je bent, leert je de fijne kneepjes van communiceren. Ook de communicatie met onszelf komt aan de orde.

Wat is een Walk&Talk?
Walk&Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De netwerkbijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema. De actuele data en thema’s zijn te vinden op www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

Spreekuur loopbaanbegeleiding
Ook is er maandelijks een spreekuur loopbaanbegeleiding bij Bibliocenter Weert. Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Misschien benut je je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven en is het tijd voor verandering? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens dit gratis spreekuur is Myra Fens als coach aanwezig voor advies. Het komende spreekuur vindt plaats op 23 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Reserveren is mogelijk via: www.bibliocenter.nl/loopbaanbegeleiding.

VerbergenInformatie
van 09.30 tot 11.30 uur
Gratis
VerbergenBibliocenter
Bibliocenter Weert
Bibliocenter
Wilhelminasingel 250
6001 GV Weert
Nederland
088-2432000