Zoek op term

D'accord Combo

vr. 17 mrt. 2017 (afgelopen)

D'accord Combo

Drie tonen tezamen vormen een samenklank...d'Accord.

Bij een nieuwjaarstreffen in 2003 ontstond het idee. Drie muzikanten besnaard vanuit verschillende genres daagden elkaar uit. Zou het lukken om tot een nieuw, eigen geluid te komen?

Ze hebben gekozen voor composities die ze persoonlijk mooi vinden en die in uitvoering niet verder kwamen dan ieder in hun eigen keuken. Het repertoire bestaat uit standards en eigen composities. Dit doorweven met jazz, gipsy en bluesinvloeden in verschillende talen waaronder ook dialect. De songs/composities worden puur gebracht alsmede bewerkt, samengesmeed in driestemmige zang. Hierdoor ontstaat een nieuw soort spanning waarbij de luisteraar te maken krijgt met verrassende wendingen. Het geheel blijft integer, fris en uitnodigend.

De muziek van d'Accord is swingend als beluisterend en binnen een breed veld geschikt voor: huiskamerconcert tot buitenfestival van kroeg tot gelegenheden. Van concerten op podia tot de intieme tafelzit en voor alles daartussen in.
Dit gezelschap respecteert de stille stemming en stimuleert de uitbundigheid. Dit omdat het serieus nemen hiervan tot hun eigen beleefde bagage behoort.

Vrijdag 17 maart 2017 in Theatercafé de Huiskamer..... d'Accord ?....................D'ACCORD !!!


VerbergenInformatie
20.00 uur
Gratis
VerbergenTheater de Huiskamer
Theater de Huiskamer
Wilhelminasingel 10b / ingang Raphaëlpad
6001 GT Weert
Nederland
0495 769128