Zoek op term

Taalwandeling in Maasbracht

wo. 23 jun. 2021 

Taalwandeling in Maasbracht

Wil je lekker bewegen terwijl je tegelijkertijd de Nederlandse taal oefent? Bibliocenter organiseert op 23 juni 2021 een taalwandeling in Maasbracht. De wandeling start om 10.00 uur. Deelname is gratis.

Als aanvulling op het Taalcafé van Bibliocenter is er een creatieve variant van taalcoaching ontstaan. De taalwandeling! Samen met de taalvrijwilligers van het Taalcafé op pad gaan en al wandelend het spreken van de Nederlandse taal oefenen. Je bent heerlijk in beweging, je leert mensen én Maasbracht kennen.

Om onderweg in gesprek te blijven en structuur te geven aan de taalwandeling, wordt gebruik gemaakt van een wandelkaart met een thema. De wandelkaart bevat alle informatie om een goed gesprek te voeren, elkaar vragen te stellen en tips om meer over het onderwerp te weten te komen.

Aanmelden
Wil je mee wandelen? In verband met maatregelen van het RIVM is aanmelden verplicht. Om deel te nemen in Maasbracht, kun je een appje sturen of bellen naar Gaby Hellenbrand van Bibliocenter 06-15317867. Je kunt haar ook mailen g.hellenbrand@bibliocenter.nl.

Taalcafé
Ook de Taalcafés van Bibliocenter in Nederweert, Maasbracht en Heel gaan weer van start. Hier kun je op een leuke, ontspannen manier samen oefenen met de Nederlandse taal. Het is een gratis activiteit voor iedereen vanaf 18 jaar die beter Nederlands wil leren praten. In het Taalcafé word je ontvangen door vrijwilligers. Zij begeleiden de gesprekken. Daarnaast leren de deelnemers ook meer over de Nederlandse cultuur en over de cultuur van andere deelnemers. Het is een culturele ontmoetingsplaats! Het taalcafé is wekelijks om 10 uur, op woensdag in Maasbracht en Nederweert en op maandag in Heel.

VerbergenInformatie
start om 10.00 uur.
Gratis
VerbergenBibliocenter Maasbracht
Bibliocenter Maasbracht
Bibliocenter Maasbracht
Suikerdoossingel 55
6051 HN Maasbracht
Nederland
0882432000