Zoek op term

Cultureel café: crowdfunding eigen bierbrouwerij

do. 16 mrt. 2017 (afgelopen)

Onder ons

Je zult bierbrouwen als hobby hebben en met crowdfunding een vliegende start maken met een eigen brouwerij!

Erwin Strijbosch van de Weerter Stadsbrouwerij zag een mogelijkheid toen het fenomeen crowdfunding opkwam. Hij haalde genoeg geld op om te beginnen en vond ook nog een prachtlocatie aan de Parallelweg 143 om zijn ketels ruim te stallen.

Op donderdag 16 maart a.s. (proeflokaal is open vanaf 17.00 uur, programma start rond 20.30 uur) organiseren wij van Cultureel Café Weert weer een gezellig avondje interactieve cultuur in het proeflokaal van de Stadsbrouwerij. Erwin zal dan uitleggen hoe crowdfunding werkt en je kunt alle vragen stellen zodat je misschien zelf op weg raakt naar een mooi project.

Ook hebben we deze avond weer iets spannends te proeven. Je zult bij bier niet snel aan taart denken. Toch kan dat erg goed werken, want hop bevat vaak citrusachtige tonen. En mout kan bijvoorbeeld een nootachtig karakter hebben. Ook zijn er nogal wat bieren die flavours hebben richting fruit.
Bianca Houben van taart atelier Bianca te Heythuysen was meteen enthousiast toen we haar de uitdaging voorlegden om speciaal voor deze avond een aantal taarten te ontwikkelen.

‘Onder ons’ is een trio dat hun passie vindt in de muziek met vriendschap als verbindende schakel. Floor Boekholt (viool&zang), Davida Scheffers (hobo, piano & zang) en Marie-Louise van Nieuwenhoven (gitaar en zang) brengen bekende en minder bekende liedjes, voornamelijk ballads, die vaak een gevoel van nostalgie opwekken.

Piet Poell schrijft dit keer aan een korte column en de boeiende lange verhalen zijn voor aan tafel.

Van harte welkom dus in Weerter Stadsbrouwerij en net als de voorgaande keren is het biertje voor jullie rekening en het hapje en de muziek voor die van ons.

De toegang is gratis.


VerbergenInformatie
20.00 uur
Gratis
VerbergenWeerter Stadsbrouwerij
Weerter Stadsbrouwerij
Parallelweg 143
6001 HM Weert
Nederland