Zoek op term

6e Weerter Bierfestival

za. 13 okt. 2018 (afgelopen)

6e Weerter Bierfestival

6e Weerter Bierfestival

Op zaterdag 13 oktober zullen er weer diverse brouwerijen uit binnen- en buitenland aanwezig zijn bij café-zaal Dennenoord aan de Voorhoeveweg in Weert om hun bieren  van ’t vat en op fles te laten proeven.

Het Weerter bierfestival is al enkele jaren een enorm succes. Jong en oud komen er op af om eens te proeven van welke smaak bier zij het meest gecharmeerd zijn. “Smaken verschillen en dat kun je tijdens zo’n bierfestival uitstekend uitproberen en al zeker als je er ook nog een lekker hapje bij kunt nemen”, vertelt biersommelier Rob Driessens als organisator.

Naast enkele vertrouwde brouwerijen zoals De Natte Gijt, de Brouwschuur en Oldskool die overigens allen weer nieuwe en verrassende bieren zullen meebrengen zijn er natuurlijk weer enkele nieuwe brouwerijen die staan te popelen om hun heerlijke bieren te laten proeven. Zo zal de Bierbrigadier aanwezig zijn met bieren van de Ijslandse Borg brugghus en zullen de geweldig bieren van de Hongaarse Hop Top Brewery te proeven zijn. Uit Belgie zal Enigma Brewery aanwezig zijn met hun unieke bieren!

Uiteraard zullen er weer enkele zeer leuke brouwerijen uit eigen land aanwezig zijn!                                     Helemaal uit Harlingen komen de mannen van Brouwdok hun bieren laten proeven, uit Almere zal Brouwerij Stijl aanwezig zijn, Verder zal brouwerij Maallust uit Veenhuizen ons komen bezoeken met hun heerlijke bieren en uit Eindhoven zal de Stadsbrouwerij Eindhoven weer aanwezig zijn. Voor het eerst zal de Weerter brouwerij In de Nacht hun bieren komen laten proeven en zal bierconsumentenvereniging Pint er weer bij zijn met enkele leuke bieren.

Verder kan je aan de Wieerter beerbar genieten van ondermeer een Wertha Bock, een Kwákboks of een Iezere Menke en is er in het Café een American beerbar ingericht met verrassende Amerikaanse bieren!

VerbergenInformatie
15.00-22.00 uur
€ 6,50 inclusief € 3,00 borg voor het glas
VerbergenDennenoord
Dennenoord
Dennenoord
Voorhoeveweg 2
6006 SV Weert
Nederland
0611767994